Бранко Стевановиќ: „Авантурите на Крале Марко“

Авантурите на Крале Марко

Илустрации од книгата „Авантурите на Крале Марко“ од Бранко Стевановиќ.

Цртеж од Коста Миловановиќ

Нема Коментари

Коментирај