22 март 1986: ФК РЕК Битола - ФК Победа 0:1

Фудбалски навивачи

Фудбалски навивања

________________________________________________________________________

19 ноември 1965 година
„Народен Глас“

КОЛКУ ГИ ИМА?

Еден навивач на „Победа“ го критикувал Општинското Собрание и другите фактори во Комуната што не издвојуваат доволно средства (дотации) за „Победа“.
Тоа било во сабота навечер и в берберница…
Во неделата напладне го виделе како го прескокнува ѕидот на стадионот за да може да навива за „Победа“.

Навистина на „Победа“ и требаат повеќе пари и вакви навивачи!
Колку ги има нив?

Нема Коментари

Коментирај