1976: Пионерите од ФК „Победа“.

ФК „Победа“: пионери, младинци и ветерани.

ФК „Победа“: пионери, младинци и ветерани

Ветерани на ФК „Победа“: Кирил Митрески, Владо Патоски, Коста Јанески, Васко Николоски, Гоце Манески, Тоде Тодороски, Лазар Петрески, Борче Ангелески, Љубен Црвески, Стеван Глушески, Миле Конески, Венцислав Сусулески, Лазар Радевиќ;

Ветерани на ФК „Победа“ и ФК „Кожув“: Составот на ФК „Победа“: Кирил Митрески, Коста Јанески, Владо Патоски, Васко Николоски, Гоце Манески, Тоде Тодороски, Лазе Петрески, Љупчо Црвески, Борче Ангелески, Стеван Глушески, Миле Конески, Венцислав Сусулески, Лазар Радевиќ;

Нема Коментари

Коментирај