ФК „Гарван“, Десово

ФК „Гарван“, Десово

ФК „Гарван“, Десово

1 коментар

  • Филип May 1, 2017

    сезона 2004/05 игра во Трета Лига Југ. за жал немам податок на кое место завршиле, но или испаднале или се откажале бидејќи наредната сезона не учествуваат.

    Respond

Коментирај