Црква „Свети Георгиј“, село Дебреште.

Црква „Свети Георгиј“, село Дебреште

Црква „Свети Георгиј“, село Дебреште

Црквата „Свети Георгиј“ во село Дебреште е изградена и осветена во 1932 година. Во 1979 година црквата е реновирана.

Нема Коментари

Коментирај