Црква „Света Троица“, село Никодин.

Црква „Света Троица“, село Никодин

Црква „Света Троица“, село Никодин е старата манастирска црква, која денес се наоѓа во манастирскиот двор каде што се наоѓа и новоподигнатиот манастир во чест на „Раѓањето на Пресвета Богородица“.

Нема Коментари

Коментирај