2010: Лазар Димитријевиќ Лазар Димитријевиќ

Лазар Димитријевиќ

Повеќе
1984: Карикатура од Орде Стамболџиоски Орде Стамболџиоски

Карикатурите на Орде Стамболџиоски….

Повеќе
Александра Ацеска Александра Ацеска

Александра Ацеска

Повеќе
Илија Бешков: „Крали Марко ја обиколува земјата за еден ден“ Крали Марко во илустрациите на Илија Бешков

Крали Марко во илустрациите на Илија Бешков

Повеќе
1950: Јован Ношпал како матурант Јован Ношпал

Карикатурите на Јован Ношпал

Повеќе
Петре Николоски Петре Николоски

Петре Николоски

Повеќе
Васил Костов Васил Костов

Васил Костов

Повеќе