Април 1981: Список на членовите на иницијативниот одбор Боречки клуб „1 мај“ – Црнилиште

БОРАЧКИ КЛУБ „1 МАЈ“ – ЦРНИЛИШТЕ

Повеќе
Живко Козар: „Ново бојно поле“ Спортски карикатури

Спортски карикатури

Повеќе
Прогласување на најуспешни. Спортски свечености и манифестации

Спортски свечености и манифестации

Повеќе
‎12 јуни 2002: Обновената спортската сала Македонија... Спортска сала „Македонија“

Спортска сала „Македонија“

Повеќе
1957: Планинарски дом „Дервен“ во фаза на градба... Планинарски дом „Дервен“

Планинарскиот дом „Дервен“

Повеќе
Седумдесеттите години од минатиот век...   Универзалната сала Универзална спортска сала

Универзална спортска сала

Повеќе
„Соколска застава“ Соколското друштво

Соколското друштво

Повеќе
Влезницата од првиот меѓународен натпревар на ФК Победа во самостојна Македонија. Фудбалски влезници

Фудбалски влезници

Повеќе