1953: Женската ракометна екипа од Економското училиште. Ракометниот тим на средното економско училиште

Ракометниот тим на средното економско училиште

Повеќе
Илија Игњатоски - Игњато Илија Игњатоски – Игњато

Илија Игњатоски – Игњато

Повеќе
1957: РК „Победа“ РК „Победа“

РК „Победа“

Повеќе
Македонската химна се пее на трибините во Универзална... Ракометни навивачи

Ракометни навивачи

Повеќе
Ракометна судиска двојка: Седлоски и Ангелески... Ракометни судии

Ракометни судии

Повеќе
Прилепска ракометна легенда: Петар Кузманоски - Тастата... Ракометни легенди

Ракометни легенди

Повеќе
Ракометната екипа на гимназијата „Мирче Ацев“, државен првак на Малите олимписки игри за средношколска младина, 1997... Гимназиски ракометен тим

Гимназиски ракометен тим

Повеќе
РК „Металотехника“, сезона 1992/93... РК „Металотехника“

РК „Металотехника“

Повеќе
Сезона 1997/98: РК „Пегаз“ РК „Пегаз“

РК „Пегаз“

Повеќе
1975/76: Мината со младите ракометари на Тутунски комбинат... РК „Тутунски Комбинат“ – младинци

РК „Тутунски Комбинат“ – младинци

Повеќе