koce Коце Солунски

Коце Солунски

Повеќе
Грбот на ВМОРО. Коце Ковилов

Коце Ковилов

Повеќе
Печатот на Казалискиот духовен собор од Прилеп. Аџи Костадин Дингов

Аџи Костадин (Константин) Дингов

Повеќе
Печатот на Казалискиот духовен совет од Прилеп.. Константин Небреклиев

Константин (Кочо) Н. Небреклиев

Повеќе
VMORO Константин Иванов

Константин Иванов

Повеќе
1200px-Flag_of_PR_of_Macedonia.svg Кирил Георгиевски – Дејан

Кирил (Киро) Данаилов Георгиевски

Повеќе
Кирил Јанчулев Кирил Јанчулев

Кирил Димитров Јанчулев

Повеќе
Јордан Наумов Јордан Наумов

Јордан Наумов

Повеќе
2014: Семејната гробница на Дишкови во софиските гробишта... Никола Дишков

Никола Дишков

Повеќе
Грбот на ВМОРО. Јордан Ачков

Јордан Ачков

Повеќе