М-р Иван Крајничанец (1869-1945) Иван Крајничанец (1869 – 1941)

М-р Иван Крајничанец

Повеќе
Доктор Ѓорѓи Чкатров (1875-1923) Ѓорѓи Чкатров (1875-1923)

Д-р. Ѓорѓи Чкатров

Повеќе
Јован Шајкар (1893-1980 Јован Шајкар (1893-1980)

Д-р Јован Шајкар (оски)

Повеќе
д-р. Карпуш Благоев Бошкоски Карпуш Благоев Бошковски (1951 – 2007)

Карпуш Благоев Бошковски

Повеќе
Благоја Спиркоски - Џумерко Благоја Спиркоски – Џумерко

Благоја Спиркоски – Џумерко

Повеќе
Коне Самарџиев... Коне Самарџиев

Константин Георгиев Самарџиев

Повеќе
Прота Аврам Петров Прота Аврам Петров

Прота Аврам Петров

Повеќе