Слободан Николоски Слободан Николоски

Слободан Николоски

Повеќе
ZOGRAF 01 Прилепчани во Зографските поменици

ПРИЛЕПЧАНИ ВО ЗОГРАФСКИТЕ ПОМЕНИЦИ

Повеќе
Надгробната плоча од баба Мита од Миџовци. Баба Мита од Миџовци

БАБА МИТА ОД МИЏОВЦИ

Повеќе
Милан Самак Милан Самак

Милан Самак

Повеќе
Грбот на ВМОРО Јордан Поп Костадинов

Јордан Поп Костадинов

Повеќе
Орден „За храброст“ ІV степен. Јордан Колчаков

Јордан Христов Колчаков

Повеќе
Логото на БАН Јордан Иванов Мирчев

Јордан Иванов Мирчев

Повеќе