Кик бокс клубот „Шампион“, освојувач на трето место на државниот натпревар во Скопје... Кик бокс клуб „Шампион“

Кик бокс клуб „Шампион“

Повеќе
Пинг-понгарски натпревар Пинг-понг

Пинг-понг

Повеќе
Прилепски моторџии сликани на Ѓавато. Прилепски моторџии

Прилепски моторџии

Повеќе
Годините на Втората светска војна: Младинци на планинарење... Планинарство

Планинарството

Повеќе
Прилепчани сликани пред школски тренажен авион Fizir FN, во годините пред Втората светска војна. Спортско воздухопловство

Спортско воздухопловство

Повеќе
Спортски слет на градскиот стадион Спортски слетови

Спортски слетови

Повеќе
Прва светска војна: Спортски игри организирани од Централните сили во Прилеп Атлетика

Почетоците на атлетиката во Прилеп

Повеќе
На прилепскиот „хиподром“... Коњички клуб „Пелагонија“

Коњички клуб „Пелагонија“

Повеќе
Велиспедско - механичарска работилница во Прилеп... Велосипедизам

Велосипедизам

Повеќе