1918: Германски војници играат ватерполо во базенот кај Ѓумушиц Прилепските базени

Прилепските базени…

Повеќе
20 септември 1991: „Ревија на расни љубимци “ - „Народен Глас“ Кинолошко друштво – „Прилеп“

Кинолошкото друштво – „Прилеп“

Повеќе
Годините на Првата светска војна: Германски војници се забавуваат во импровизирана куглана во Прилеп Куглањето во Прилеп

Куглањето во Прилеп…

Повеќе
1953: Членска книшка од ДТВ „Партизан“ на име Василески Живко Гимнастиката во Прилеп

Гимнастиката во Прилеп

Повеќе
2013: Признанија на боксерите од БК „АС“ на јубилејниот турнир во кик-бокс „Тим Зоран“ во Срумица Боксерски клуб „Ас“

Боксерскиот клуб „АС“

Повеќе
Иле Ристески... Иле Ристески

Кик боксерот Иле Ристески

Повеќе
Ноември 2012: Болдеринг во околината на Прилеп, фотографија на хрватскиот фотограф Лука Тумбача Спортско качувачки клуб „Златоврв“

Спортско качувачки клуб „Златоврв“

Повеќе
Прилепските соколи истражуваат пештера во околината на Прилеп... Планинарско и спелеолошко друштво „Златоврв“

ПД „Златоврв“…

Повеќе
2002 година: Членовите на БК „Прилеп“ сликани со Џумерко како почесен член на клубот Боксерски клуб „Прилеп“

Аматерскиoт боксерски клуб „Прилеп“

Повеќе
1994: Заедничка почетничка база на прилепскиот и битолскиот аеро клуб на аеродромот во Мало Коњари Аеро клуб „Прилеп“ – Падобранска секција

Аеро клуб „Прилеп“ – Падобранска секција

Повеќе