Ѓоре Напески Ѓоре Напески

Ѓоре Напески

Повеќе
Глигор Караџоски... Глигор Караџоски

Глигор Караџоски

Повеќе
Благоја Топчиески Благоја Топчиески

Благоја Топчиески

Повеќе
Спасе Чутаноски во работна атмосфера... Спасе Чутаноски

Спасе Чутаноски е еден од доајените на прилепското новинарство. Роден е во Прилеп во 1928 година.

Повеќе
Орде Караџоски Орде Караџоски

Орде Караџоски

Повеќе
Илија Попоски - Мариовецот... Илија Попоски – Мариовецот

Илија Поповски – Мариовецот

Повеќе
Цветан Беличански Цветан Беличански

Цветан Беличански

Повеќе
Драги Башески... Драгољуб Башески

Драги Башески

Повеќе
Јануари 1960: Исечок од весникот „Нова Македонија“ Спортска хроника

Спортска хроника

Повеќе
Логото на Центарот за печат, радио и телевизија... Радио Прилеп

„Седмата сила“ во Прилеп

Повеќе