Љубен Димкароски Љубен Димкароски

Љубен Димкароски

Повеќе
1936: Детскиот хор во црквата „Свети Кирил и Методиј“ на Велики Петок Прилепските црковни хорови

ПРИЛЕПСКИТЕ ЦРКОВНИ ХОРОВИ

Повеќе
Рок бенд „Гарда“ Рок бенд „Гарда“

Рок бенд „Гарда“

Повеќе
Богдан Шиндилоски - Данчо Богдан Шиндилоски – Данчо

Богдан Шиндилоски – Данчо

Повеќе
Дваесетите години од минатиот век: Сотир Спасе(виќ)ски сликан со свои колеги музичари Тамбурашко – мандолинската традиција во Прилеп

Тамбурашко – мандолинската традиција во Прилеп

Повеќе
КУД „Весели Пензионери“ КУД „Весели Пензионери“

КУД „Весели Пензионери“

Повеќе
1991: КУД „Моминок“ сликани со колеги од другите балкански земји во Ешме (Турција) КУД „Моминок“

КУД „Моминок”

Повеќе
Софија Никоска Софија Никоска

Виолинистката Софија Никоска

Повеќе
Група „Чоки“ Илија Бошкоски Чоки

Илија Бошкоски Чоки

Повеќе
Александра Гическа... Александра Гическа

Александра Гическа

Повеќе