За прилепскиот блех оркестар На свадба и погреб

НА СВАДБА И ПОГРЕБ

Повеќе
1966: ВИС „Хелп“ ВИС „Хелп“

„ХЕЛП“

Повеќе
ВИС „Пет мучачоси“ ВИС „Пет мучачоси“

ПЕТМИНАТА МУЧАЧОСИ

Повеќе
2016: „Кросроуд блуз-бенд“ Кросроуд блуз бенд

КРОСРОУД БЛУЗ БЕНД

Повеќе
1994: Наставничкиот колегиум при основното музичко училиште „Ордан Михајлоски - Оцка“ Основно музичко училиште „Ордан Михајлоски – Оцка“

Основното музичко училиште „Ордан Михајлоски – Оцка“

Повеќе
1978: Блага Петреска Кондратенко – „Охрид Порти Отвара“; ПГП РТБ Интервју со Блага Петреска: „Песната ја победи болката“

Интервју со Блага Петреска: „Песната ја победи болката“ во „Викенд“

Повеќе
1996: Касетното издание од „Сребрен ѕвон“ Детски музички фестивали

Детски музички фестивали во Прилеп

Повеќе
Аудио издание на Душка Тасеска од 1994 година. Душка Тасеска

ДУШКА ТАСЕСКА

МУЗИКАТА КАКО СУДБИНА

Повеќе
1986: Јашар Ахмедоски „Откровението на Шабан Златодиск“ – Интервју со Јашар Ахмедоски

Интервју со Јашар Ахмедоски за магазинот „Сабор“

Повеќе
Лена Трајковска Лена Трајковска

Лена Трајковска

Повеќе