2014: Микросам Микросам

Микросам АД

Повеќе
1988: Во производствените погони од „Борка Левата“ Фабрика за чевли – „Борка Левата“

Фабрика за чевли – „Борка Левата“

Повеќе
1988: Логото од РО „Сирма“ РО „Сирма“

РО „Сирма“ – Прилеп

Повеќе
„Кон афирмација како конструктор“ „Кон афирмација како конструктор“

ЗАПИС ЗА ЕДЕН МЛАДЕШКИ НАПОР

КОН АФИРМАЦИЈА КАКО КОНСТРУКТОР

Повеќе
1967: Во погоните на ДП „Победа“ Дрводелско претпријатие „Победа“

Дрводелско претпријатие „Победа“

Повеќе
Свечено пуштање на „Еуротек“ во Алданци. „Еуротек“, Алданци

„Еуротек“, Алданци

Повеќе
Листање на момирок во фабриката „11 Октомври“ Фабрика за електроизолациони производи „11 октомври“

Фабрика за електроизолациони производи „11 октомври“

Повеќе
80-те години од минатиот век: Класирање и припрема на пиперки за индустриска преработка... ПИ „Витаминка“

ПИ „Витаминка“

Повеќе
24 април 1924: Званичното отворање на Прилепската пиварница Прилепската пиварница

Прилепската пиварница

Повеќе
Фабрика за термоизолациони производи „Партизан“. Фабрика за термоизолациони производи „Партизан“

Фабрика за термоизолациони производи „Партизан“

Повеќе