Марјан Стојкоски-Манта со Жилсон и Оливеира. Прилепски фудбалски легенди: Марјан Стојкоски – Манта

Прилепски фудбалски легенди: Марјан Стојкоски – Манта

Повеќе
ФК Победа и ФК Напредок (Кичево) 2:0, акција на Ристо Глигороски пред голот на Напредок Прилепски фудбалски легенди: Ристо Глигороски

Прилепски фудбалски легенди: Ристо Глигороски

Повеќе
1968: „Фудбалска екипа за глуви од Прилеп, првак на Македонија“, Допис во „Народен глас“ бр. 70 Фудбалска екипа за глуви од Прилеп

Фудбалска екипа за глуви од Прилеп

Повеќе
1959: Прославување влез во второлигашко друштво. Прилепски фудбалски легенди: Кирил Анески – Тумано

Прилепски фудбалски легенди: Кирил Анески – Тумано

Повеќе
Кике и Чавкаро. Прилепски фудбалски легенди

Прилепски фудбалски легенди

Повеќе
Мал фудбал кај игралиштето од Работничкиот универзитет. Мал фудбал

Мал фудбал

Повеќе