1972/73: Младинците на ФК „11 Октомври“: Илчо Најдоски, Х, Х, Миле Марко, Коле, Томе Јакимоски-Гец;  Долниот ред: Кике, Кире Катранушески, Василе Кулата, Миле Тарзано и Диме Камчески-Цимба. ФК „11 Октомври“, младинци

ФК „11 Октомври“, младинци

Повеќе
ФК 11 Октомври - ФК Победа (Валандово), акција на Миле Конески и Стојан Филиповски, голман Момчило Грошев ФК „11 Октомври“, 1981-2011

ФК „11 Октомври“, 1981-2011

Повеќе
ФК „11 Октомври“. ФК „11 Октомври“, 1955-1980

ФК „11 Октомври“

Повеќе