1986/87: Наставничкиот колегиум при УСНО „Орде Чопела“ УСНО „Орде Чопела“ – Матуранти 1985/86 година

УСНО „Орде Чопела“ – Матуранти 1985/86 година

Повеќе
1953: Пчеларското друштво „Братство“ носат сандаци со пчелни семејства во с. Манастир Пчеларството во Прилеп и прилепско

Пчеларството во Прилеп и прилепско…

Повеќе
Ученици при прилепската гимназија... Творби од споменарот на Виолета Беличанец 1951/52 година

Споменарот на Виолета Беличанец 1951/52 година

Повеќе