Благоја Ристески - Платнар Благоја Ристески – Платнар: „Момчето“

Колумна: „Момчето“

Повеќе
Учебна 2006/07: Ученици при ОУ „Кочо Рацин“ ОУ „Кочо Рацин“, учебна 2006/07 година

ОУ „Кочо Рацин“, учебна 2006/07 година

Заедничка фотографија (табло) на фудбалерите на СД „Гоце Делчев“. СД „Гоце Делчев“ 1945-1950

СД „Гоце Делчев“1945- 1950

Повеќе
Мај 1972: „Распеани Прилепчани“ на снимањето на серијалот  „Распеани градови“ Оркестар „Распеани Прилепчани“

Оркестар „Распеани Прилепчани“
ПОСТОТ Е ВО ИЗРАБОТКА…

1965: „Витаминка“ Прилепски логоа и амблеми

Прилепски логоа и амблеми

Повеќе
1991: Пред „Дрвомонт“ АД „Дрвомонт“

АД „Дрвомонт“

Повеќе