11 март 1966: „Коприва“ Коприва

Хумористично – сатиричната рубрика „Коприва“

Повеќе
Ученици при прилепската гимназија... Творби од споменарот на Тодорка Димеска од 1945/46 година

Споменарот на Тодорка Димеска од 1945/46 година

Повеќе
8 декември 1981: Весник на новинарската секција при ОУ „Климент Охридски“ „Детелинки“ – Весник на новинарската секција од ОУ „Свети Климент Охридски“

8 декември 1981 година – „Детелинки“

Повеќе
1986/87: Наставничкиот колегиум при УСНО „Орде Чопела“ УСНО „Орде Чопела“ – Матуранти 1985/86 година

УСНО „Орде Чопела“ – Матуранти 1985/86 година

Повеќе
1953: Пчеларското друштво „Братство“ носат сандаци со пчелни семејства во с. Манастир Пчеларството во Прилеп и прилепско

Пчеларството во Прилеп и прилепско…

Повеќе
Ученици при прилепската гимназија... Творби од споменарот на Виолета Беличанец 1951/52 година

Споменарот на Виолета Беличанец 1951/52 година

Повеќе