1988: Во производствените погони од „Борка Левата“ Фабрика за чевли – „Борка Левата“

Фабрика за чевли – „Борка Левата“

Повеќе
1988: Логото од РО „Сирма“ РО „Сирма“

РО „Сирма“ – Прилеп

Повеќе
Благоја Ристески - Платнар Благоја Ристески – Платнар: „Волтер“

Колумна: „Волтер“

Повеќе