1917: Селски двор во прилепско... Рајата во Прилепско

ФОТОГАЛЕРИЈА: Рајата во Прилепско

Повеќе
ФК „Корзо“ ФК „Корзо“

ФК „Корзо“

Повеќе
ФК 11 Октомври - ФК Победа (Валандово), акција на Миле Конески и Стојан Филиповски, голман Момчило Грошев ФК „11 Октомври“, 1981-2011

ФК „11 Октомври“, 1981-2011

Повеќе
1978: Екипата на ФК Црвени Стени (ФК Варош) ФК „Варош“, Варош

ФК „Варош“

Повеќе
ФК „Тризла“ ФК „Тризла“, Прилеп

ФК „Тризла“, Прилеп

Повеќе
Градскиот стадион во 40-те години од минатиот век Градскиот стадион

Градскиот стадион

Повеќе
Логото на Центарот за печат, радио и телевизија... Радио Прилеп

„Седмата сила“ во Прилеп

Повеќе
6 септември 1996: „Брадавиците исчезнуваат со тајна мајгија“ Исечок од „М-Експрес“ Новинарски писанија и исечоци

Писанија и сечоци

Повеќе
КУД „Моминок“ Ора и игри

Ора и игри…

Повеќе
Мај, 1969: Спомен од семинарот на синдикални раководители на општина Прилеп, одржан во Крушево. Останати дејности

Останати дејности

Повеќе
Аџиристевци... Хаџиристевци

Аџиристевци

Повеќе
Дочек на нова година 1959 во домашна атмосфера - Чаловци,Кајџановци и Аговци Чаловци

Чаловци

Повеќе