1906: Баба Стојна со синовите Атанас и Кочо Стојна Димова – Бафчанка

Стојна Димова – Бафчанка

Повеќе
Васил Мончев со своето семејство... Васил Мончев

Васил Мончев

Повеќе
Дописна картичка, 17 март 1930 година (Предна) Дописна картичка, 17 март 1930 година

Прилеп, 17 март 1930 година

Повеќе
Дописна картичка, 14 април 1940 година (Предна) Дописна картичка, 14 април 1940 година

Прилеп, 14 април 1940 година

Повеќе
Дописна картичка, 28 ноември 1930 година (Предна страна) Дописна картичка, 28 ноември 1930 година

Прилеп, 28 ноември 1930 година

Повеќе
2003: Зградата на Економскиот факултет, проект на Заводот за урбанозам и студии во Прилеп Заводот за урбанизам и пpоектиpaњe – Прилеп

Заводот за урбанизам и пpоeктиpaњe – Прилеп

Повеќе
Дописна картичка, 26 април 1939 година (Предна) Дописна картичка, 26 април 1939 година

Прилеп, 26 април 1939 година

Повеќе
2 мај 1940: Дописна картичка испратена од Прилеп за Котор Дописна картичка, 2 мај 1940 година

Прилеп, 2 мај 1940 година

Повеќе
Савка Манеска Савка Манеска

Савка Ѓорѓиева Манеска

Повеќе
1988: „Последен поздрав на кумот Томашевиќ“ Фудбалски судии

Фудбалски судии

Повеќе
Методија и Цветанка Чорбески со своето семејство Чорбевци

Чорбевци…

Повеќе
1917: Шериф Суљеман Шериф Суљеман

Шериф Суљеман

Повеќе
2014: Семејната гробница на Дишкови во софиските гробишта... Никола Дишков

Никола Дишков

Повеќе
1958: Ѕидање на куќа во Старо Корзо... Мајсторски (ѕидарски) еснаф

Мајсторски (ѕидарски) еснаф

Повеќе
2010: Лазар Димитријевиќ Лазар Димитријевиќ

Лазар Димитријевиќ

Повеќе