Миле Неделкоски Миле Неделкоски

Миле Неделкоски

Повеќе
Црква „Воздвижение на Чесниот Крст“, село Крушевица. Црква „Воздвижение на Чесниот Крст“, село Крушевица

Црква „Воздвижение на Чесниот Крст“, село Крушевица

Повеќе
Од лево на десно: Стојат - Никола Коцев, Михаил Монев, Атанас Саев, Данчо Данов; Седат - Пантелеј Костурлиев, Вангел Попангелов, Милан Конев, Спас Попфилимонов. Милан Конев

Милан Костадинов Конев

Повеќе
Крум Тошев меѓу членовите на првата јазична комисија. Крум Тошев

Крум Тошев

Повеќе
1968: Коце Солунски „Мирче Ацев“ - Романизирана биографија Коце Солунски

Коце Солунски

Повеќе
Грбот на ВМОРО. Коце Ковилов

Коце Ковилов

Повеќе
Печатот на Казалискиот духовен собор од Прилеп. Аџи Костадин Дингов

Аџи Костадин (Константин) Дингов

Повеќе
Печатот на Казалискиот духовен совет од Прилеп.. Константин Небреклиев

Константин (Кочо) Н. Небреклиев

Повеќе
Манастир „Света Троица“, село Тројаци (во изградба). Манастир „Света Троица“, село Тројаци (во изградба)

Манастир „Света Троица“, село Тројаци

Повеќе
Црква „Свети Георгиј“, село Тројаци. Црква „Свети Георгиј“, село Тројаци

Црква „Свети Георгиј“, село Тројаци

Повеќе
VMORO Константин Иванов

Константин Иванов

Повеќе
1200px-Flag_of_PR_of_Macedonia.svg Кирил Георгиевски – Дејан

Кирил (Киро) Данаилов Георгиевски

Повеќе
Кирил Јанчулев Кирил Јанчулев

Кирил Димитров Јанчулев

Повеќе
Јордан Наумов Јордан Наумов

Јордан Наумов

Повеќе
Грбот на ВМОРО. Јордан Ачков

Јордан Ачков

Повеќе