Црква „Свети Никола“, село Дрен. Црква „Свети Никола“, село Дрен

Црква „Свети Никола“, село Дрен

Повеќе
Црква „Свети Димитриј“ во Царевиќ. Црква „Свети Димитриј“, село Царевиќ

Црква „Свети Димитриј“, село Царевиќ

Повеќе
Осветувањето на црквата во Смолани во 1972 година. Црква „Свети Димитриј“, село Смолани

Црква „Свети Димитриј“, село Смолани

Повеќе
2015: Осветување темели за црквата. Црква „Свети вмч. Георгиј“, село Сарандиново

Црква „Свети вмч. Георгиј“, село Сарандиново (во изградба)

Повеќе
Црква „Свети Атанас“, село Гостиражни. Црква „Свети Атанас“, село Гостиражни

Црква „Свети Атанас“, село Гостиражни

Повеќе
Прота Петре Дуков Николоски со презвитерата. Прота Петре Дуков Николоски

Прота Петре Дуков Николоски

Повеќе
Рок бенд „Гарда“ Рок бенд „Гарда“

Рок бенд „Гарда“

Повеќе
Надгробната плоча од баба Мита од Миџовци. Баба Мита од Миџовци

БАБА МИТА ОД МИЏОВЦИ

Повеќе
Милан Самак Милан Самак

Милан Самак

Повеќе
Грбот на ВМОРО Јордан Поп Костадинов

Јордан Поп Костадинов

Повеќе
Орден „За храброст“ ІV степен. Јордан Колчаков

Јордан Христов Колчаков

Повеќе
Логото на БАН Јордан Иванов Мирчев

Јордан Иванов Мирчев

Повеќе
Името на Ристе Тасламиче во црквата во Мало Рувци. Ристо Тасламиче

Ристо Тасламиче

Повеќе
Грбот на ВМОРО. Ристо Милчин

Ристо (Ицо) Милчин

Повеќе
Грбот на ВМОРО. Христо Оклев – Попето

Христо Оклев – Попето

Повеќе