Петре Николоски Петре Николоски

Петре Николоски

Повеќе
1975: Излет со ученици од ОУ „Гоце Делчев“ до Топташ. ОУ „Гоце Делчев“, екскурзии

ОУ „Гоце Делчев“, екскурзии

Повеќе
24 април 1924: Званичното отворање на Прилепската пиварница Прилепската пиварница

Прилепската пиварница

Повеќе
Фабрика за термоизолациони производи „Партизан“. Фабрика за термоизолациони производи „Партизан“

Фабрика за термоизолациони производи „Партизан“

Повеќе
Година непозната: Паралелка од дневен престој во ОУ „Гоце Делчев“ со учителката Љубица. ОУ „Гоце Делчев“, непознати генерации

ОУ „Гоце Делчев“, непознати генерации

Повеќе
1989/90: Ученици од IV одделение од ОУ „Гоце Делчев“ со наставникот Серафим Дукоски. ОУ „Гоце Делчев“, генерации 1990-2000

ОУ „Гоце Делчев“, генерации 1990-2000

Повеќе
Подготовки во печатницата за печатењето на „Народен Глас“. Печатница „11 Октомври“

Печатница „11 Октомври“

Повеќе
Манастир „Свети Атанасиј“, село Дреновци. Манастир „Свети Атанасиј“, село Дреновци

Манастир „Свети Атанасиј“, село Дреновци

Повеќе
2013: Црквата „Свети Теодор Тирон“, село Дреновци. Црква „Свети Теодор Тирон“, село Дреновци

Црква „Свети Теодор Тирон“, село Дреновци

Повеќе
Црква „Успение на Пресвета Богородица“, село Селце. Црква „Успение на Пресвета Богородица“, село Селце

Црква „Успение на Пресвета Богородица“, село Селце

Повеќе
Манастир „Свети Георгиј“, Пашино Рувци. Манастир „Свети Георгиј“, Пашино Рувци

Манастир „Свети Георгиј“, Пашино Рувци

Повеќе
Васил Костов Васил Костов

Васил Костов

Повеќе
Селото Галичани, сликано од истоимената железничка станица. Галичани

Галичани

Повеќе
Петар Гошев во посета на „Микрон“. Фабрика за мерни инструменти „Микрон“

Фабрика за мерни инструменти „Микрон“

Повеќе
Дел од колекцијата на жетони. „Тајната каса“ со жетони во црквата „Свето Благовештение“

„ТАЈНАТА КАСА“ СО ЖЕТОНИ ВО ЦРКВАТА „СВЕТО БЛАГОВЕШТЕНИЕ“

Повеќе