Учесници на сликарската колиноија „Дрен“. Дрен

Дрен

Повеќе
Панорама на Долгаец. Долгаец

Долгаец

Повеќе
22 март 1986: ФК РЕК Битола - ФК Победа 0:1 Фудбалски навивачи

Фудбалски навивања

Повеќе
2015: Десово... Десово

Десово

Повеќе
1994: Логото од хотел „Липа“ Хотел „Липа“

Хотел „Липа“

Повеќе
1974: Продавницата од „Центропромет“ кај „тунелот“... Центропромет

Центропромет

Повеќе
Железничката станица во Гостиражни. Гостиражни

Гостиражни

Повеќе
1960/61: Таблото со матурантите од Тутунското училиште. СОУ „Орде Чопела“

СОУ „Орде Чопела“

Повеќе
Почеток на минатиот век: Жители на Годивје сликани пред селски дуќан. Годивје

Годивје

Повеќе
Знаменце со амблемот на ФК „Победа“. ФК „Победа“ – сувенири

ФК „Победа“ – сувенири

Повеќе
Прилепчанки на семинар за книговодителки во Отешево. Книговодители

Книговодители

Повеќе
Шеесеттите години од минатиот век. Вработени во Архивот на град Прилеп. Прилепскиот архив

Прилепскиот архив

Повеќе
Живко Козар: „Ново бојно поле“ Спортски карикатури

Спортски карикатури

Повеќе
Стоковната куќа. Стоковни куќи

Стоковни куќи

Повеќе
Народен Магазин - „НаМа“. Народен Магазин – „НаМа“

Народен Магазин – „НаМа“

Повеќе