Црква Света Троица, село Тројкрсти Црква „Света Троица“, село Тројкрсти

Црквата Света Троица во село Тројкрсти

Повеќе
1975: Напасување на овци во Мариово... Илјада пати да дојдеш…

ИЛЈАДА ПАТИ ДА ДОЈДЕШ…

Повеќе
13.06.2018: Осветување на темелите. Црква „Успение на Пресвета Богородица“, село Канатларци

Црква „Успение на Пресвета Богородица“, село Канатларци

Повеќе
Борче Тодороски Борче Тодороски

Борче Тодороски

Повеќе
Чарши џамија - џамија во Старата чаршија во Прилеп, веднаш до саат-кулата. Изградена е во 1475 година од Хаџи Хусеин. Џамиите во Прилеп и прилепско

Џамиите во Прилеп и прилепско

Повеќе
Манастир „Успение на Пресвета Богородица“, село Обршани. Манастир „Успение на Пресвета Богородица“, село Обршани

Манастир „Успение на Пресвета Богородица“, село Обршани

Повеќе
Проф. д-р Виолета Пановска Бошкоска Проф. д-р Виолета Пановска Бошкоска

Проф. д-р Виолета Пановска Бошкоска

Повеќе
Црква „Пресвета Богородица“, село Бела Црква. Црква „Пресвета Богородица“, село Бела Црква

Црква „Пресвета Богородица“, село Бела Црква

Повеќе
Прим. д-р Томислав Шапчески Прим. д-р Томислав Шапчески

Прим. д-р Томислав Шапчески

Повеќе
Генерал-потполковник Петар Пепељугоски Петар Пепељугоски

Генерал-потполковник Петар Пепељугоски

Повеќе
Томе Манески Томе Манески

Томе Манески

Повеќе
Пригоден текст во „Зенит“ за 10 годишниот јубилеј. 10 години OldPrilep

10 години OldPrilep – Новинарски текстови

Повеќе
1996: Касетното издание од „Сребрен ѕвон“ Детски музички фестивали

Детски музички фестивали во Прилеп

Повеќе
Аудио издание на Душка Тасеска од 1994 година. Душка Тасеска

ДУШКА ТАСЕСКА

МУЗИКАТА КАКО СУДБИНА

Повеќе
Боро Митрикески за риболовот Не за скулптура

НЕ ЗА СКУЛПТУРА

Боро Митриќески:

ВО НАЈСКОРО BPEME ЌE ПРОДОЛЖАМ СО РИБОЛОВОТ

Повеќе