За нас

Добре дојдовте!

OLDPRILEP.COM е помалиот брат на претходникот од facebook „Прилеп Стари Фотографии“ .

Идејата на неколку ентузијасти и луѓе, кои си го сакаат својот град, конечно прерасна во официјална веб страница.

Чувствувајте ја страницата како нешто свое, бидејќи таа припаѓа на сите нас, независно на верата, националноста или политичките убедувања.

Видете, прочитајте, размислете, научете…И секако, споделете го Вашето знаење со сите нас.