Септември 1944: Заеднички митинг на Македонските и Бугарските војски при првото ослободување на Прилеп. Началникот на ГШ на Македонските единици, ген. Павле Илиќ - Вељко и полк. Димитар Младенов.

Втора светска војна

Втора светска војна
ПОСТОТ Е ВО ИЗРАБОТКА…

Нема Коментари

Коментирај