Влезницата од првиот меѓународен натпревар на ФК Победа во самостојна Македонија.

Фудбалски влезници

Фудбалски влезници

5 коментари

 • mixajlo December 2, 2011

  Овие влезници 99% од нас ги нема видено :) )

  Respond
 • PSF December 3, 2011

  Особено ако некој не сака фудбал како мене :D :D

  Respond
 • PSF December 3, 2011

  Шефе коментарите треба да одат од горе према долу #-o

  Respond
 • mixajlo December 3, 2011

  Isto i jas ne sum golem ljubitel na fudbalo.. ama so mora mora. Btw.. vaka e po dobro .. tie postarite oda vo nezaborav :) ))

  Respond
 • Sinisha February 24, 2016

  Дали има некој од стариве влезници на Победа за разменување или продавање? Ако има, ќе ве молам да се јавите на 072266799 или на мојот E-mail: sinisapavleski@gmail.com

  Respond

Коментирај