1970/71: Сцена од претставата „Итроман Пејо“ на НТ „Војдан Чернодрински“.

Народен Театар „Војдан Чернодрински“, 1970-1980

НТ „Војдан Чернодрински“, 1970-1980

Нема Коментари

Коментирај

© 2011/12 dbmc