1955/56: Сцена од претставата „Чорбаџи Теодос“ на НТ „Војдан Чернодрински“.

Народен Театар „Војдан Чернодрински“, 1955-1960

НТ „Војдан Чернодрински“, 1955-1960

Нема Коментари

Коментирај

© 2011/12 dbmc