1960/61: Сцена од претставата „Црнила“ на НТ „Војдан Чернодрински“.

Народен Театар „Војдан Чернодрински“, 1960-1970

НТ „Војдан Чернодрински“, 1960-1970

Нема Коментари

Коментирај