10 февруари 1913: Разгледница од Прилеп испратена во с. Селевац, Смедеревска Паланка (Србија) Разгледници од Прилеп

ГАЛЕРИЈА: Разгледници од Прилеп

Повеќе
Илустрирана картичка од 1933 година... Илустрирани картички, честитки

Илустрирани картички…

Повеќе