Alkanna noneiformis Grisebach, пронајдена во Мариово во 1887 година од германскиот ботаничар August Grisebach Alkanna noneiformis Grisebach (Ајважива)

Alkanna noneiformis Grisebach

Повеќе
Патописот на Август Гризебах од 1839 година. Патописот на Август Гризебах

Патописот на Август Гризебах

Повеќе