1967: Мате и Тито пред офицерскиот дом Мате Волнароски

Мате Волнароски

Повеќе
Ноември 1937: Осветувањето на темелите за Институтот за тутун Научен институт за тутун

Институтот за тутун

Повеќе
Емануел Чучков... Емануел Чучков

Емануел (Емануил, Мане) Чучков

Повеќе
Спасе Чутаноски во работна атмосфера... Спасе Чутаноски

Спасе Чутаноски е еден од доајените на прилепското новинарство. Роден е во Прилеп во 1928 година.

Повеќе
Сателитска снимка на Штавица... Штавица

Штавица

Повеќе
1967: Поздравен говор на прилепчани пред офицерскиот дом Тито во Прилеп

Тито во Прилеп

Повеќе