Управниот и надзорниот одбор на првата Прилепска трговска банка. Банкарство и осигурување

Банкарство и осигурување

Повеќе
Полковник Димитар Младенов Полковник Димитар Младенов

Полковник Димитар Младенов

Повеќе
1926: Пано Бакало (Средина) како војник во војската на СХС... Војската на кралството на СХС – Југославија

Кралската Југословенска војска

Повеќе
Прво народно училиште Свети Кирил и Методиј... Прво народно училиште „Свети Кирил и Методиј“

Прво народно училиште „Свети Кирил и Методиј“

Повеќе
Јордан со сопругата, слугинката Ангелина со ќерката Милка, снаата Богданка и мајката Марија, 23 април 1912... Бомболовци

Бомболовци

Повеќе
Прилепски ловџии... Ловџии

Ловџии

Повеќе
Јордан Бомболов со сопругата Анастасија сликани во Солун. Јордан Бомболов

Јордан Бомболов

Повеќе