Прилепски чупи - шнајдерки... Терзискиот еснаф

Терзискиот еснаф во Прилеп

Повеќе
1936: Во работилницата кај Пројко шнајдерот Шнајдерски еснаф

Шнајдерски еснаф

Повеќе