Василије Трбиќ (стои втор од десно) на свадба во Велес Василије Трбиќ

Василије Трбиќ

Повеќе
Список на пристигнати патници од Македонија во Њујорк на ден 30 Април 1905 година... Шетани луѓе

Шетани луѓе

Повеќе