2015: Осветување темели за црквата. Црква „Свети вмч. Георгиј“, село Сарандиново

Црква „Свети вмч. Георгиј“, село Сарандиново (во изградба)

Повеќе
Сушење на тутун во Сарандиново. Сарандиново

Сарандиново

Повеќе