1954: Прилепчанки на летовање во Дојран... Синдикалци, летувалци…

Синдикалци, летувалци…

Повеќе
Џудо семинар во Феријално одморалиште - Претор Џудо

Џудо

Повеќе
Список на пристигнати патници од Македонија во Њујорк на ден 30 Април 1905 година... Шетани луѓе

Шетани луѓе

Повеќе