Јосиф Ковачев Јосиф Ковачев

Јосиф Ковачев

Повеќе
Мирче Ацев (средина) во четата на прилепскиот војвода Коне Павле Ацеви – Колено на патриоти и револуционери…

АЦЕВИ – КОЛЕНО НА ПАТРИОТИ И РЕВОЛУЦИОНЕРИ…

Повеќе
Прва светска војна: Фотокартичка од Прилеп испратена во Германија... Фотокартички

Фотокартички

Повеќе
Бојан Биолчев Бојан Биолчев

Бојан Биолчев

Повеќе
Петар Ацев

Петар Ацев

Повеќе
Григор Ќуркчиев Григор Ќуркчиев

Григор Ќуркчиев

Повеќе