Црква „Свети Кузман и Дамјан“, село Плетвар Црква „Свети Кузман и Дамјан“, село Плетвар

Црква „Свети Кузман и Дамјан“, село Плетвар

Повеќе
1925: Патот преку Плетвар Превојот Плетвар

Превојот Плетвар

Повеќе
1941: Плетвар... Плетвар

Плетвар

Повеќе
Методија Андонов - Ченто Методија Андонов – Ченто

Методија Андонов – Ченто

Повеќе
Прилепски ловџии... Ловџии

Ловџии

Повеќе
Борка Талески Борка Талески

Борка Петров Талески

Повеќе