Свечено полагање на пионерска заклетва... Титови пионери

Сојузот на пионери на Југославија

Повеќе
1976: Пионерите од ФК „Победа“. ФК „Победа“: пионери, младинци и ветерани.

ФК „Победа“: пионери, младинци и ветерани

Повеќе