Alkanna pulmonaria Grisebach пронајдена во Мариово во 1887 година од германскиот ботаничар August Grisebach Alkanna pulmonaria Grisebach

Alkanna pulmonaria Grisebach

Повеќе
Годините на Втората светска војна: Младинци на планинарење... Планинарство

Планинарството

Повеќе