Наставничкиот колегиум при ОУ „Блаже Конески“, учебна 2010/11 година ОУ „Блаже Конески“, учебна 2010/11 година

ОУ „Блаже Конески“, учебна 2010/11 година

Повеќе
1995: Благодарница доделена на ОУ „Јосип Броз Тито“ за учество на „Малиот Битолски Монмартр“ ОУ „Блаже Конески“ – Секции

ОУ „Блаже Конески“ – Секции

Повеќе
1991/92: Ученици од прво одделение при ОУ „Блаже Конески“ сликани со учителката Пандора Ставрева... ОУ „Блаже Конески“

ОУ „Блаже Конески“, генерации 1990-2003

Повеќе